De laatste decennia zijn onze digitale interacties steeds belangrijker geworden, met e-mail als middelpunt. Wie we mailen, wanneer we mailen en wie we in de CC zetten laat ons zien wie op momenten belangrijk voor ons waren en, interessanter nog, binnen welke sociale cirkels we actief zijn geweest.

Slimme jongens aan MIT in Boston hebben een simpele (en veilige!) manier gevonden om ons dit persoonlijke inzicht te geven! Met ‘Immersion’ bieden ze je een uniek perspectief in jouw persoonlijke mail-interacties uit het verleden.

Je kunt zien wie voor jouw belangrijk waren in 2012. Of binnen we welke sociale cirkels je nu verkeert. Je kunt zelfs de ontwikkeling van jouw sociale (e-mail)netwerk over tijd tevoorschijn toveren!

Zeker waard om even een kijkje te nemen!! Het werkt met Gmail, MS Exchange (Outlook) en Yahoo mail. De link staat hieronder:

https://immersion.media.mit.edu/

Is jouw persoonlijke netwerk interessant maar wil je meer? Ben je misschien geïnteresseerd in hoe het netwerk van jouw HELE organisatie zich ontwikkelt? Laat een reactie achter en ik neem contact met je op!